DESTINUL ?

Am înteles că  destinul este  materializarea  gândurilor si faptelor  noaste.
Atunci când gândim, emitem o energie. Dacă actionăm asa cum gândim, atunci acea energie se amplifică. Energia emisă de noi, este atrasă spre locul unde corespunde vibrational.
Aceste energii sunt legate de noi ptr. noi le-am creat.
Emanând aceste energii, ele încep să "lucreze’ , ptr. a se materializa.  Cum?
Aceste energii formează un anumit " scenariu " care apare în viata noastră ca să elimine energia creată de noi, fie ea pozitivă sau negativă. Scenariul   se realizează în functie de intentiile si faptele noastre.
Cine realizează acest scenariu, nu stiu, dar cred că este o fortă universală care aranjează energiile asa cum trebuie (după o anumita lege  a cauzei si efectului, sau legea rezonantei, cum vrem noi s-o numim.) ptr. a fi "arsă"(eliminată).
Deci "scenariul " nu-l alegem noi, dar cu sigurantă îl creem noi. Acest scenariu creat de noi si ales de  Forta Divina, vine în "practică" la noi .
Cine suntem noi?  Suntem actorii propriilor noastre scenarii. Poate nu ne place  piesa în care jucăm, dar nimeni nu este  vinovat că ne-am ales constient sau inconstient acel rol. El vine la noi ca să eliberăm energia creată. Dacă noi nu ducem până la capăt tot "scenariul" impus, atunci acea energie nu s-a consumat si iar revine în viata noastră, dar mai intensă (ca dobândă)  si până nu întelegem că noi trebuie să trecem peste orice" obstacol"( pus acolo tot din cauza noastră), nu ne vom putea elibera de acea energie (sau karmă).
În general ,energia negativă se arde numai prin suferintă. Această suferintă poate fi fizică sau sufletească , în functie de ce am făcut noi.
Trebuie să fim foarte atenti la ce facem ,ptr. putem face rău si altora si atunci ,implicit îi atragem si pe ei în vâltoarea destinului nostru. De aceea nu trebuie să ne mai mire faptul  că, anumite persoane sunt prezente  în evenimentele apărute în viata noastră si poate chiar ne fac să suferim f. mult.
Ca să nu mai acumulăm energii negative, trebuie să încercăm să eliminăm din fiinta noastră: ura ; invidia ; răzbunarea ; orgoliul ; frica ; încăpătânarea (în sens negativ) ; înselăciunea ; dependenta (indiferent care este ea ) ; minciuna ; agresiunile (fizice si psihice ) ; viciile ; …etc.
Dacă vom reusi să eliminăm putin câte putin  aceste energii , atunci cu sigurantă  vom creea un  scenariu mai bun.
Cu cât avem mai putine energii negative, cu atât  vom avea un destin mai  bun.
Vreti un destin  minunat ?
Atunci ,actionati numai cu dragoste si respect fată de tot ce vă-nconjoara.
 
Tuturor vă doresc un destim minunat, minunat, minunat.

Leave a reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X